Maler nær Viborg, Bjerringbro, Herning, Randers, Holstebro og Silkeborg

Når vi står som maler på et projekt, sørger vi altid for grundig forventningsafstemning og klare aftaler, inden arbejdet går i gang.

Vi maler farve på alt det, du holder af

Søger du en erfaren og kvalitetsbevidst maler nær Randers, Viborg, Bjerringbro, Herning, Holstebro og Silkeborg, der lægger vægt på kvalitet og går op i alle detaljer? Så er det Malermester Ulf, du skal have fat i.

Vi hjælper private husejere, erhvervsvirksomheder og institutioner i Viborg, Bjerringbro, Randers, Holstebro, Herning og Silkeborg med veludført og omhyggeligt malerarbejde. Uanset opgaven så står vi klar til at hjælpe med dit næste malerprojekt. Du kan trygt overlade dit hjem, kontor, institution eller andet til os og være sikker på et godt resultat.

Klare aftaler og godt håndværk

Når vi står som maler på et projekt, sørger vi altid for grundig forventningsafstemning og klare aftaler, inden arbejdet går i gang. På den måde ved du præcis, hvad vi laver – og hvor lang tid det kommer til at tage.

Vores maler bruger udelukkende kvalitetsmaterialer fra Flügger og Bryrup og sørger altid for at levere et perfekt resultat, til aftalt tid og aftalt pris. Vi dækker grundigt af og fuger huller og revner i vægge op, inden der males to gange – og når vi er færdige, rydder vi naturligvis op igen.

Når arbejdet er færdigt, gennemgår vi altid resultatet sammen med dig for at sikre, at du er tilfreds med det leverede arbejde. Hvis der skulle være nogle småfejl eller mangler, tager vi os selvfølgelig af det med det samme. Vi er stolte af vores arbejde og ønsker, at du som kunde skal være tilfreds og glade for dit nymalede hjem.

Brug fra et tilbud fra en dygtig maler?

Hvis vores maler nær Randers, Viborg, Bjerringbro, Herning, Holstebro og Silkeborg kan hjælpe dig med malerarbejde, uanset art. Da er du velkommen til at kontakt os ved at ringe til: 41 18 88 00 eller skrive til: malermesterulf@gmail.com – så laver vi et godt tilbud til dig.