Maler i Holstebro

Din maler i Holstebro og omegn

Brug for en professionel maler i Holstebro?

Så er Malermester Ulf måske det rette valg for dig. Hos os får du altid både flotte og dækkende resultater, der spiller efter alle kunstens regler. Og så endda til priser, der er til at betale for de fleste.

Læs med herunder, og lad os fortælle dig mere om vores malerservice i Holstebro.

Dit professionelle malerfirma i Holstebro

Hos Malermester Ulf arbejder vi for at levere en service, der er så nem for vores kunder som muligt.

Det skal aldrig være kompliceret at få malet et rum. Og det er sådan set uanset hvad dine krav til projektet så er. Derfor tilbyder vi hos Malermester Ulf et koncept, der er så simpelt som muligt for dig som kunde.

Når du bestiller os tager vi en kort dialog om dine behov. Her skal du blot fokusere på at fortælle os hvad vi skal male, og hvordan det skal ende med at se ud. Når vi har aftalt et tidspunkt for udførelsen af arbejdet tager vi os af resten.

Inden vi kommer skal du selvfølgelig sørge for, at det, der skal males, er til at komme til. Det er alt du skal gøre. Så bliver det ikke nemmere at få et professionelt malerfirma i Holstebro.

Vi anvender miljørigtige midler

Med os får du en malermester i Holstebro, der tænker på miljøet. Så slipper du for samvittighedskvaler – uanset hvor meget du bruger vores service.

Alt vores maling er både certificeret med Svanemærket og EU-blomst-mærket. Samtlige af vores malerspande, afdækning, handsker og affaldssække er lavet af genbrugt plastik. Ja, vi har endda sørget for, at selv træet på vores pensler er FSC-certificeret.

Et mere miljørigtigt malerfirma i Holstebro finder du næppe. Det er Malermester Ulf – og vi giver dig god samvittighed.

Få et godt tilbud i dag

Skal vi forvandle dine rum eller din facade?

Så er du mere end velkommen til at række ud til os. Ring på tlf.: 41 18 88 00, skriv til info@malermesterulf.dk, eller brug kontaktformularen her på siden. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med et tilbud, der bliver svært at afslå.

Få et uforpligtende tilbud