Større spartelopgaver

Større spartelopgaver udføres af erfaren maler

Vi spartler alt hos dig – herunder professionel sprøjtespartling

Hos Malermester Ulf har vi specialiseret os i større spartelopgaver for private husejere, erhvervsvirksomheder og institutioner ved fx sprøjtespartling af større væg- og murflader.

Almindelig spartling af vægge og lofter

Vi tilbyder grundig og omhyggelig spartling og slibning af bl.a. vægge og lofter, inden maling eller opsætning af glasvæv eller filt. Når vi har stået for en større spartelopgave hos dig, er du sikker på et perfekt resultat hver gang.

Sprøjtespartling af vægge og mure

Når vi sprøjtespartler fx vægge hos dig, bruger vi et Graco MarkX anlæg, som sprøjter spartelmassen ud i et helt fint, jævnt lag. Spartelmassen sprøjtes på væggen med et tryk på 200 bar. Det betyder, at selv store flader kan sprøjte spartles hurtigt og effektivt.

Brug for hjælp til større spartelopgaver?

Har du en mindre eller større spartelopgave, der skal udføres af en kvalitetsbevidst og erfaren malermester? Da er det bare at ringe til os på: 41 18 88 00 eller skrive til: info@malermesterulf.dk – så kommer vi ud til dig og ser på opgaven. Når vi har klarlagt dine ønsker og behov, laver vi et tilbud til dig med en god pris.

Få et uforpligtende tilbud