Maler i Ikast

Din maler i Ikast

Når facaden eller væggene begynder at falme, så er det godt at kende en god maler i Ikast.

Dét finder du hos Malermester Ulf. Vi er et malerfirma i Ikast, der hver dag løser en lang række maleropgaver for både private og det lokale erhvervsliv. Og vi kan også hjælpe dig.

Herunder kan du læse mere om vores services – og selvfølgelig bestille os til din maleropgave, hvis du ønsker det.

Dit professionelle malerfirma i Ikast

Hos Malermester Ulf går vi op i at løse alle opgaver præcist efter vores kunders ønsker.

Hos os er det dig, der får lov til at definere opgaven. Vi lytter til dig og dine behov, og tilpasser vores malerservice derefter. Vil du gerne have en helt specifik farve og glanshed? Skal resultatet kunne modstå fugt? Måske skal vi kunne komme på et helt bestemt tidspunkt for at det passer ind hos dig?

Som malerfirma i Ikast er vi super fleksible. Så kan du få en professionel malerløsning præcist som du vil have den.

Miljøvenlige redskaber og malinger

I vores arbejde anvender vi udelukkende maling, der opfylder de højeste miljøstandarder. Al vores maling bærer både Svanemærket, der er det nordiske miljømærke, og EU-Blomst-mærket, der er det europæiske ditto.

Alle vores malerspande består desuden af genanvendt plastik. Det samme gælder vores afdækning, vores handsker og sågar vores affaldssække. Ja, selv træet på vores pensler er FSC-certificeret, så vi sikrer os den mindst mulige belastning af klimaet på den konto.

Med andre ord: Hos Malermester Ulf får du den måske mest miljøvenlige malermester i Ikast. Det er malerservice med god samvittighed. Og vores kunder elsker os for det.

Vil du have et godt tilbud?

Lyder vores professionelle og grønne malerservice i Ikast som noget for dig?

Så er det nu vi gerne vil høre fra dig. Ræk ud til os på tlf.: 41 18 88 00, skriv til info@malermesterulf.dk, eller brug kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et godt tilbud.

Få et uforpligtende tilbud