Maler i Viborg

Dit malerfirma i Viborg

Leder du efter en dygtig maler i Viborg?

Så er Malermester Ulf blandt de bedste i byen. Her får du både god service, maling der dækker, og priser du kan betale. Vi kommer når det passer dig, og forvandler dine rum, facader og møbler til den bedste version af sig selv.

Gør det hele nyt og friskt på rekordtid – tag en snak med Malermester Ulf. Læs mere om vores service herunder.

En malermester i Viborg med god service – og endnu bedre priser

Hvis kvalitet og pris betyder noget for dig er du kommet til det rette sted. For hos Malermester Ulf får du et malerfirma i Viborg, der rammer den perfekte kombination af begge dele.

Når du booker os går vi op i dit projekt som var det vores eget. Vi lytter til dine ønsker og behov, og skaber dit ønskede resultat efter alle kunstens regler.

Alt samtidig med, at vi selvfølgelig holder priserne på et niveau, der er til at betale for almindelige mennesker. Ring til os og fortæl os om dit projekt – så giver vi et godt tilbud, der bliver svært for dig at afslå.

Vi er det grønne malerfirma i Viborg

Selvom vi arbejder med alle farver hos Malermester Ulf har vi alligevel særligt fokus på den grønne. Når vi taler om miljøet, altså. For miljøet går vi op i – det giver god samvittighed, både for os og for vores kunder.

Al vores maling er certificeret med både Svanemærket og EU-Blomst-mærket, hvilket placerer det i den bedste miljømæssige kategori. Vi bruger en anvendt plastik i vores spande, affaldssække, afdækning og malerhandsker. Og så er træet på alt vores udstyr FSC-certificeret – det kommer var ansvarlig skovdrift, der arbejder med strategiske genplantningsinitiativer.

Alt sammen så du (og vi) kan have god samvittighed mens vi arbejder. Og prisen er stadig lav for dig.

Få et godt malertilbud i dag

Skal vi male for dig?

Så rækker du bare ud til os på tlf.: 41 18 88 00. Du kan også sende os en mail på info@malermesterulf.dk, eller bruge kontaktformularen på denne side. Så vender vi tilbage til dig med et godt tilbud inden for et par timer.

Få et uforpligtende tilbud