Maler i Skive

Din maler i Skive og omegn

Har du et rum, et hjem eller en virksomhed, hvor farverne er begyndt at falme hen – eller bare kede dig? Så har vi løsningen: Malermester Ulf – din professionelle maler i Skive.

Vi er eksperter i at give brugte rum og byginger et komplet nyt udtryk med penslerne. Vi står klar uanset om du ønsker en simpel genopfriskning af rummets nuværende stil, eller en komplet nytænkning af farverne. Tapet, filt og glasvæv er vi også eksperter i.

Læs med herunder, og se hvad vi som malermester i Skive kan tilbyde dig.

Få en malermester i Skive, der lytter til dig

Hos Malermester Ulf mener vi, at det at få nymalet bør være et punkt på listen, der er lige til at gå til. Derfor går vi også højt op i at sikre, at du får præcist dét du ønsker af vores malerservice – uden at overkomplicere opgaven.

Alt du skal gøre er blot at fortælle os hvilket resultat du ønsker i de enkelte rum, facader eller elementer, der skal males. Så sørger vi for at sikre, at resultatet kommer til at spille efter alle kunstens regler. Med brug af den rette maling, de rette redskaber og til aftalt tid.

Hvis du gerne vil have malet, men du er i tvivl om farven, glansen eller valg af malerprodukt, så stiller vi os naturligvis til rådighed med professionel rådgivning undervejs. Vores rådgivning er kyndig, og du skal ikke betale noget for den.

Miljøvenlighed: Få malet med god samvittighed

Du har garanteret hørt, at maling er et miljøskadeligt stof, som du endelig ikke må bruge for meget af. Det har vi også – og vi sørger for at tage skridt i den rigtige retning. Vi vil være et grønt malerfirma i Skive.

Fx bruger vi kun maling, der er mærket med Svanemærket og EU-blomst-mærket. Med andre ord opfylder alle vores malingprodukter både de nordiske og de europæiske rammer for miljøvenlighed. Og det stopper ikke her – for samtlige af vores malerspande, afdækning og affaldssække består også af genanvendt plastik. Ja, selv træet på vores pensler er FSC-certificeret.

Alt sammen for, at både vi og du kan have god samvittighed med malerarbejdet.

Vil du have et godt tilbud?

Skal vi male for dig?

Så ræk endelig ud til os på tlf.: 41 18 88 00, skriv til info@malermesterulf.dk, eller brug kontaktformularen her på siden. Så vender vores maler i Skive tilbage til dig hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud