Maler i Struer

Din maler i Struer

Har du brug for en professionel og kompetent maler i Struer?

Led ikke længere – for med Malermester Ulf får du de absolut bedste resultater. Med os får du et malerfirma i Struer, der er til at regne med. Både hvad angår deadlines, kvalitet og den endelige pris.

Har du brug for malerhjælp hører vi meget gerne fra dig. Også hvis det bare er fordi du lige skal tjekke vores priser. Vi lover, at de ikke skræmmer dig væk. Og ellers kan du læse mere om vores service herunder.

Et malerfirma i Struer med fokus på miljøet

Hos Malermester Ulf går vi op i miljøet. Så meget, så vores miljøfokus har sat sit præg på stort set alle de materialer og redskaber vi bruger.

Al vores maling er både Svane- og EU-Blomst-mærket. Vores plastikprodukter, så som spande, afdækning, handsker og sække, er alle lavet af genbrugt plastik. Og selv træet på vores pensler har FSC-certificering, så vi er sikre på, at det kommer fra bæredygtig skovdrift.

Dét er malerservice med god samvittighed. Og det smitter ikke meget af på prisen – vi er stadig blandt dem, der er til at betale for.

Brug os til alt dit malerarbejde

Uanset om du skal have malet et enkelt rum, alle virksomhedens kontorer, facaderne på en bygning eller alle trappeopgangene i boligforeningen, så finder du en professionel løsning hos Malermester Ulf.

Vi tager os af al malerarbejde. Både de små opgaver, og dem, der kræver den store grej-oppakning. Og hvis vi slet ikke er ude i maling, men du derimod er interesseret i tapetsering, fotofilm eller lignende, så klarer vi også den.

Få et godt tilbud i dag

Overvejer du at bruge os til at forvandle dit rum eller din facade?

Så er det nu du tager kontakt til os – ganske uforpligtende, selvfølgelig. Ring os op på tlf.: 41 18 88 00, skriv til info@malermesterulf.dk, eller brug kontaktformularen, som du finder på denne side. Så får du et godt tilbud retur, som vi godt tør love bliver svært at afslå.

Få et uforpligtende tilbud